torsdag 13 december 2012

Myten om den våldsamme mannen

Jag kommer i princip inte att skriva något på den här sidan som inte har någon direkt koppling till Café Rättvisan men nu gör jag något av ett undantag. Jag har nämligen inte hittat något om nyheten om vilka som står för våldet i samhället på någon av de bloggar som jag brukar besöka.

Mansskatten var ett perverst förslag som när det lanserades stöddes av de mest ondskefulla och/eller lågbegåvade av feministerna. Motiveringen till skatten var att det var männen som stod för våldet och därför var det också männen som skulle betala kostnaderna för det.

Man har frågat mig varför jag skrev Café Rättvisan. Det finns många orsaker. En av de viktigaste är att jag känner mig oskyldigt anklagad. Jag slåss inte, våldtar inte och är över huvud taget en fridsam natur. Jag vill inte betala skatt för att jag råkar ha ett könsorgan som liknar majoriteten av våldsbrottslingarnas.

Och nu är det alltså undersökt: 1 % av befolkningen står för nästan två tredjedelar av våldet. 4 % står för 100 procent.

Kan vi nu för alltid fastslå att män i allmänhet inte slår? Det är ytterst få som gör det. Sätt dem i fängelse eller medicinera dem. Behandla resten av manligheten som vilka människor som helst.

1 kommentar:

  1. Ja, vad ska man säga. Folk skriker i högan sky över att SD konstant pratar om invandrares överrepresentation vid brott men samma individer har inga som helst problem att från ledarpost dra alla individer av ett kön över en kam. Total avsaknad av konsekvens, logik och moral. Jag känner mig fast i en surrealistisk skuggvärld som blir allt mer galen för varje dag som går...

    /Matte Matik

    SvaraRadera